Al 3 jaar op rij is Wet-Bicycle aanwezig geweest tijdens de Open Havendag in Gorinchem. Ook dit jaar staat er weer een team gereed met de waterligfietsen aan u te presenteren. Ook is het mogelijk om een proefvaart te doen in de haven. We hopen u te mogen begroeten op deze dag.  …tot dan!

De winter is nog niet achter de rug, maar de allereerste proefvaart van 2019 is op zaterdag 23 februari alweer geweest. Alles zat ook wel mee. Het mooie weer en het terras onderweg voor koffie en gebak was ook al open. Goede start voor 2019! U kunt zich ook aanmelden voor een proefvaart, zie hiervoor het contactformulier.

Wet-Bicycle gaat de uitdaging aan op zaterdag 1 september. Wedstrijd op een afstand van 50 km. zie http://raidextreme.wixsite.com/raidextreme

 

Wet-Bicycle blikvanger op 1e dag elf-wegentocht en komt gelijk al op TV. NPO2 zend een kort interview van Wim in actie uit. Donderdag 12 juli 22.40 uur uitgezonden.

 

Wet-Bicycle is ook aanwezig tijdens de 11 wegentocht 2018, motto: twee weken feest zonder een druppel benzine!  Er wordt woensdag 12 juli gestart met 20 km vanuit Ossenzijl, donderdag 13 juli 33 km en vrijdag 14 juli 15 km met als afsluiting de parade in Leeuwarden (aankomst ca 16.00 uur) . Voor meer informatie zie www.elfwegentocht.nl of volg ons op facebook

 

Roeivereniging BWV de Eem in Baarn bestaat afgelopen zaterdag 95 jaar! Wet-Bicycle was uitgenodigd om de waterligfietsen te presenteren. …en met succes! Met veel enthousiasme werden deze uitgeprobeerd. Welke roeivereniging volgt?